Okončan prvi dio ciklusa radionica vršnjačke potpore

Temom Kako prestati prokrastinirati (odgađati obaveze)? u petak, 13. siječnja, završen je prvi dio ciklusa radionica vršnjačke potpore organiziran u suradnji Odsjeka za psihologiju i Ureda za akademsku podršku. Posljednju radionicu u zimskom semestru pripremile su i vodile  Lina Šorgić i Marta Pušić, studentice druge godine diplomskog studija Psihologije.

Podsjetimo, ova suradnja pokrenuta je kako bi se studenticama i studentima, napose brucošima, pružila potpora u savladavanju zahtjeva studija i suočavanju s akademskim i osobnim poteškoćama te su studentice i studenti diplomskog studija Psihologije pod mentorstvom nastavnica izv. prof. dr. sc. Barbare Rončević Zubković, dr. sc. Rosande Pahljine-Reinić i dr. sc. Martine Bažon radionicama obradili sljedeće teme: Antonela Sardelić i Ines Oreški – Što kad nemaš vremena za gubljenje vremena?; Leon Marciuš –  Postavljanje ciljeva i Lina Šorgić i Marta Pušić –  Kako prestati prokrastinirati (odgađati obaveze)?.

Nakon održanih radionica, tijekom siječnja i veljače, u planu su follow-up susreti kroz koje će se pratiti napredak sudionica i sudionika radionica u primjeni usvojenih znanja i vještina.

U ljetnom semestru slijedi  drugi dio ciklusa radionica vršnjačke potpore kojima će biti obuhvaćene teme asertivnosti, straha od javnog nastupa te suočavanja s neuspjehom.

Studenticama i studentima te njihovim mentoricama čestitamo na dosad izvrsno pripremljenim i provedenim radionicama te se veselimo novim svima izuzetno korisnim temama!